︎  AHLA WA SAHLA  ︎  YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA  ︎  YALLA YALLA   ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA ︎   YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA ︎   YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA  ︎  YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎   أهلاً بالحبايب



EN  |  NL




ZONGAGS GEOPEND VOOR LUNCH & DINER

OPEN
donderdag | diner 17.30 - 23.00
vri -> zon | lunch & diner 12.30 - 23:00

KEUKEN GESLOTEN 15:30 - 17:30

SPECIALE SLUITINGSDAGEN
01.01.26 t/m 03.01.26





Maison Haas Hustinx
Vrijthof 20, 6211 LD, Maastricht, NL
+31 43 852 4353
 


Mark






  De Libanese keuken is een gedeelde ervaring; het delen van eten, verhalen en geheimen

Bekijk onze   WIJNKAART





KOUDE MEZZA


FATTOUSH (v)        8,5
paprika, bosui, kerstomaat, rucola, pita croutons, gem sla, sumac, granaatappel, vinaigrette

HUMMUS (vv)        9
pijnboompitten, granaatappel, olijfolie

HUMMUS & PADDENSTOELEN (vv)        11.5
hummus, gemengde paddenstoelen

MUHAMMARA & FETA   (v)         9,5
gegrilde paprika dip, feta, walnoten, granaatappel melasse

LABNEH & LENTEGROENTEN   (v)        14,5
labneh, groene asperges, doperwten, sugarsnaps, olijfolie, nigella zaad, ansjovis olie

GEMARINEERDE VIS        18 
verjus, olijfolie, korianderzaad, komkommer, radijs

ROAST BEEF & PICKLE        19,5
langzaam gegaarde entrecôte, tomaten, crème fraîche, daslook crème, augurk, mierikswortel




WARME LEVANTIJNSE KLASSIEKERS


GEROOSTERDE BLOEMKOOL (v)        18 | 29,5
langzaam geroosterd in beurre noisette, parmezaan crumble, citroen yoghurt, noten, daslook olie

FREEKEH & LAM        27
aromatische wilde graan gekookt in champignonbouillon, gestoofde & geglazuurde lamsnek

FREEKEH & KNOLSELDERIJ (v)        22
aromatische wilde graan gekookt in champignonbouillon, geroosterde pistache, knolselderij steak

BRANZINO TAHINI 5        32
gebakken vlinderbranzino visfilet, tahini-citrussaus met 5 verschillende soorten citrusvruchten; marine, bloedsinaasappel, sevilla, valencia-sinaasappel en citroen, geschaafde venkel, pijnboompitten, amandelen

CHICKEN MUSAKHAN       14,5
gekarameliseerde uien, pijnboompitten, amandelen, sumac, gerold in dun deeg, geserveerd met tahina yoghurt

SHISH BARAK        25
Levantine dumplings, gevuld met langzaam gegaarde short ribs, yoghurt, pijnboompitten, knoflook &





DESSERTS



MADELEINES (v)     10
kardemom geïnfuseerd. geserveerd met crème fraîche

PISTACHE BERRY (v)     13,5
bronte siciliaanse pistachecrème, bessencompote, filodeeg, oranjebloesem

KNAFÉ (v)     13,4
kataifi-gebak, akkawi-kaas, pistache, oranjebloesemsiroop, warm geserveerd



 



(v)           vegetarisch
(vv)        veganistisch










HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎