
Bekijk onze WIJNKAART
KOUDE MEZZA
FATTOUSH (v) 8,5
paprika, bosui, kerstomaat, rucola, pita croutons, gem sla, sumac, granaatappel, vinaigrette
HUMMUS (vv) 9
pijnboompitten, granaatappel, olijfolie
HUMMUS & PADDENSTOELEN (vv) 11.5
hummus, gemengde paddenstoelen
MUHAMMARA & FETA (v) 9,5
gegrilde paprika dip, feta, walnoten, granaatappel melasse
LABNEH & LENTEGROENTEN (v) 14,5
labneh, groene asperges, doperwten, sugarsnaps, olijfolie, nigella zaad, ansjovis olie
GEMARINEERDE VIS 18
verjus, olijfolie, korianderzaad, komkommer, radijs
ROAST BEEF & PICKLE 19,5
langzaam gegaarde entrecôte, tomaten, crème fraîche, daslook crème, augurk, mierikswortel
WARME LEVANTIJNSE KLASSIEKERS
GEROOSTERDE BLOEMKOOL (v) 18 | 29,5
langzaam geroosterd in beurre noisette, parmezaan crumble, citroen yoghurt, noten, daslook olie
FREEKEH & LAM 27
aromatische wilde graan gekookt in champignonbouillon, gestoofde & geglazuurde lamsnek
FREEKEH & KNOLSELDERIJ (v) 22
aromatische wilde graan gekookt in champignonbouillon, geroosterde pistache, knolselderij steak
BRANZINO TAHINI 5 32
gebakken vlinderbranzino visfilet, tahini-citrussaus met 5 verschillende soorten citrusvruchten; marine, bloedsinaasappel, sevilla, valencia-sinaasappel en citroen, geschaafde venkel, pijnboompitten, amandelen
CHICKEN MUSAKHAN 14,5
gekarameliseerde uien, pijnboompitten, amandelen, sumac, gerold in dun deeg, geserveerd met tahina yoghurt
SHISH BARAK 25
Levantine dumplings, gevuld met langzaam gegaarde short ribs, yoghurt, pijnboompitten, knoflook &
DESSERTS
MADELEINES (v) 10
kardemom geïnfuseerd. geserveerd met crème fraîche
PISTACHE BERRY (v) 13,5
bronte siciliaanse pistachecrème, bessencompote, filodeeg, oranjebloesem
KNAFÉ (v) 13,4
kataifi-gebak, akkawi-kaas, pistache, oranjebloesemsiroop, warm geserveerd
(v) vegetarisch
(vv) veganistisch