
Bekijk onze WIJNKAART
KOUDE MEZZA
FATTOUSH (v) 8,5
paprika, bosui, kerstomaat, rucola, pita croutons, gem sla, sumac, granaatappel, vinaigrette
HUMMUS (vv) 9
pijnboompitten, granaatappel, olijfolie
HUMMUS & PADDENSTOELEN (vv) 11.5
hummus, gemengde paddenstoelen
MUHAMMARA & FETA (v) 9,5
gegrilde paprika dip, feta, walnoten, granaatappel melasse
POMPOEN ON LABNEH (v) 14,5
geroosterd pompoen, za’atar, pompoen olie, knapperige salie, pompoenpitten
GEMARINEERDE VIS 18
verjus, olijfolie, korianderzaad, kruiden, gerookte olie
ROAST BEEF & PICKLE 19,5
langzaam gegaarde entrecôte, tomaten, crème fraîche, bieslook crème, augurk, mierikswortel
WARME LEVANTIJNSE KLASSIEKERS
GEROOSTERDE BLOEMKOOL (v) 18 | 29,5
langzaam geroosterd in beurre noisette, parmezaan crumble, tahina, yoghurt, noten
FREEKEH & LAM 27
aromatische wilde graan gekookt in champignonbouillon, geroosterde pistache, gestoofde & geglazuurde lamsnek
FREEKEH & KNOLSELDERIJ (v) 22
aromatische wilde graan gekookt in champignonbouillon, geroosterde pistache, knolselderij steak
BRANZINO TAHINI 5 32
gebakken vlinderbranzino visfilet, tahini-citrussaus met 5 verschillende soorten citrusvruchten; marine, bloedsinaasappel, sevilla, valencia-sinaasappel en citroen, geschaafde venkel, pijnboompitten, amandelen
CHICKEN MUSAKHAN 14,5
gekarameliseerde uien, pijnboompitten, amandelen, sumac, gerold in dun deeg
SHISH BARAK 25
Levantine dumplings, gevuld met langzaam gegaarde short ribs, yoghurt, pijnboompitten, knoflook & koriander beurre noisette
DESSERTS
MADELEINES (v) 10
kardemom geïnfuseerd. geserveerd met crème fraîche
PISTACHE BERRY (v) 13,5
bronte siciliaanse pistachecrème, bessencompote, filodeeg, oranjebloesem
KNAFÉ (v) 13,4
kataifi-gebak, akkawi-kaas, pistache, oranjebloesemsiroop, warm geserveerd
(v) vegetarisch
(vv) veganistisch