︎  AHLA WA SAHLA  ︎  YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA  ︎  YALLA YALLA   ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA ︎   YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA ︎   YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA  ︎  YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎   أهلاً بالحبايب



EN  |  NL




ZONGAGS GEOPEND VOOR LUNCH & DINER

OPEN
donderdag | diner 17.30 - 23.00
vri -> zon | lunch & diner 12.30 - 23:00

KEUKEN GESLOTEN 15:30 - 17:30 & 22:00

SPECIALE SLUITINGSDAGEN
01.01.26 -> 03.01.26





Maison Haas Hustinx
Vrijthof 20, 6211 LD, Maastricht, NL
+31 43 852 4353
 


Mark






  De Libanese keuken is een gedeelde ervaring; het delen van eten, verhalen en geheimen

Bekijk onze   WIJNKAART

Andre Rieu pre-show diner MENU 




KOUDE MEZZA


HUMMUS   pijnboompitten, granaatappel, olijfolie, peterselie, pitabrood (vv)   9

HUMMUS & PADDENSTOELEN   geroosterde paddenstoelen, pitabrood (vv)   11,5

MOUTABBAL   gegrilde aubergine, yoghurt, tahin, granaatappelmelasse (v)   9,5

LABNEH & LENTEGROENTEN   groene asperges, doperwten, sugarsnaps, daslook, nigella zaad, ansjovis olie, pitabrood   14,5

CANELLINI BEAN & PESTO   citroen ricotta, peterselie & koriander pesto, olijfolie (v)   9,5

GEMARINEERDE HAMACHI VIS   verjus, olijfolie, korianderzaad, radijs, komkommer   18

ROAST BEEF & PICKLE   langzaamgegaarde entrecôte, tomatenwater, daslook crème, crème fraîche, augurk, mierikswortel, pitabrood   19,5





WARME GERECHTEN


GEROOSTERDE BLOEMKOOL   beurre noisette, parmezaancrumble, citroen yoghurt, amandelen, daslook (v)   18

KIP MUSAKHAN   gekarameliseerde uien, pijnboomitten, amandelen, sumak, chilli, gerold in dun deeg, tahini yoghurt   14,5

LAM SABZI   gestoofde lamsnek, gebakken peterselie, koriander & bieslook   16

BRANZINO TAHINI 5 CITRUS   gebakken branzino, tahini citrussaus, navelsinaasappel, bloedsinaasappel, sevilla- sinaasappel, valencia -sinaasappel en citroen, geschaafde venkel, pijnboompitten, amandelen, chilli olij   32

SHISH BARAK   levantijnse dumplings, rund short rib vulling, yoghurt, pijnboompitten, knoflook & korianderboter   25





BIJGERECHTEN


FATTOUSH   romainesla, rucola, bieslook, cherrytomaat, pitacroutons, sumak, granaatappelmelasse (v)   8,5

PITA BROOD (vv)   3,5

SPICY SAHAWIQ   peterselie, pikante pepers, uien, knoflook, koriander, olijfolie (vv)   4

VERMICELLI RIJST (vv)   5,5

PADDENSTOELEN FREEKEH   aromatische wilde graan gekookt in champignonbouillon, pistache (vv)   11


______________________________________________________



DESSERTS



MADELEINES (v)     10
kardemom, sinaasappelschil, crème fraîche

FILO PISTACHE (v)     13,5
bronte siciliaanse pistachecrème, rabarber compote, filodeeg, oranjebloesem

KNAFÉ (v)     13,4
kataifi-gebak, akkawi-kaas, pistache, oranjebloesemsiroop, warm geserveerd



 



(v)           vegetarisch
(vv)        veganistisch










HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎