︎  AHLA WA SAHLA  ︎  YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA  ︎  YALLA YALLA   ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA ︎   YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA ︎   YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎  AHLA WA SAHLA  ︎  YALLA YALLA  ︎ أهلا وسهلا  ︎   يلّا يلّا  ︎   أهلاً بالحبايب



EN  |  NL



OPEN
DONDERDAG | DINER 17.30 - 23.00
VRI & ZAT | LUNCH & DINER 12.30 - 23.00

KEUKEN GESLOTEN 15.30 tot 17.30 & 22.00

Speciale Openingsdagen:
16.03.25 t/m 19.03.25
6, 13 & 20. 07.25

Speciale Sluitingsdagen:
27.02.25 t/m 08.03.25
01.01.26 t/m 03.01.26





Maison Haas Hustinx
Vrijthof 20, 6211 LD, Maastricht, NL
+31 43 852 4353
 


Mark






  De Libanese keuken is een gedeelde ervaring; het delen van eten, verhalen en geheimen

Bekijk onze   WIJNKAART





KOUDE MEZZA


FATTOUSH (v)        8,5
paprika, bosui, kerstomaat, rucola, pita croutons, gem sla, sumac, granaatappel, vinaigrette

HUMMUS (vv)        9
pijnboompitten, granaatappel, olijfolie

HUMMUS & PADDENSTOELEN (vv)        11.5
hummus, gemengde paddenstoelen

MUHAMMARA & FETA   (v)         9,5
gegrilde paprika dip, feta, walnoten, granaatappel melasse

POMPOEN ON LABNEH (v)        14,5
geroosterd pompoen, za’atar, pompoen olie, knapperige salie, pompoenpitten

GEMARINEERDE VIS        18 
verjus, olijfolie, korianderzaad, kruiden, gerookte olie

ROAST BEEF & PICKLE        19,5
langzaam gegaarde entrecôte, tomaten, crème fraîche, bieslook crème, augurk, mierikswortel




WARME LEVANTIJNSE KLASSIEKERS


GEROOSTERDE BLOEMKOOL (v)        18 | 29,5
langzaam geroosterd in beurre noisette, parmezaan crumble, tahina, yoghurt, noten

FREEKEH & LAM        27
aromatische wilde graan gekookt in champignonbouillon, geroosterde pistache, gestoofde & geglazuurde lamsnek

FREEKEH & KNOLSELDERIJ (v)        22
aromatische wilde graan gekookt in champignonbouillon, geroosterde pistache, knolselderij steak

BRANZINO TAHINI 5        32
gebakken vlinderbranzino visfilet, tahini-citrussaus met 5 verschillende soorten citrusvruchten; marine, bloedsinaasappel, sevilla, valencia-sinaasappel en citroen, geschaafde venkel, pijnboompitten, amandelen

CHICKEN MUSAKHAN       14,5
gekarameliseerde uien, pijnboompitten, amandelen, sumac, gerold in dun deeg

SHISH BARAK        25
Levantine dumplings, gevuld met langzaam gegaarde short ribs, yoghurt, pijnboompitten, knoflook & koriander beurre noisette






DESSERTS



MADELEINES (v)     10
kardemom geïnfuseerd. geserveerd met crème fraîche

PISTACHE BERRY (v)     13,5
bronte siciliaanse pistachecrème, bessencompote, filodeeg, oranjebloesem

KNAFÉ (v)     13,4
kataifi-gebak, akkawi-kaas, pistache, oranjebloesemsiroop, warm geserveerd



 



(v)           vegetarisch
(vv)        veganistisch










HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎ HUMMUS & TUNES ︎ NATURAL WINES ︎